Για εμάς

Ποιοί είμαστε.

Η DATUM ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Ε.Π.Ε. είναι μία ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρία προσηλωμένη σταθερά στις σύγχρονες τεχνολογίες, που παρακολουθεί τις εξελίξεις στο χώρο και αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την συντήρηση Ολοκληρωμένων Συστημάτων Πληροφορικής με επαγγελματισμό και συνέπεια. Έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2000  από το φορέα πιστοποίησης DQS στο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για το εμπόριο και την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης προϊόντων Πληροφορικής & Ανάπτυξης Λογισμικού. Ιδρύθηκε τoν Σεπτέμβριο του 2004 με έδρα την ΠΑΤΡΑ. Τα γραφεία της βρίσκονται στην οδό Αγ. Ανδρέου 163 & Μιαούλη και είναι μέλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πάτρας.

Στόχος της είναι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με μεθοδικότητα και σοβαρότητα να εξασφαλίσει στον πελάτη το βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε στάδιο χρήσης του μηχανογραφικού του συστήματος.


H ομάδα μας.

Για τη στελέχωση της, η DATUM επέλεξε έμπειρο και καταξιωμένο δυναμικό με σπουδές στην Πληροφορική, την Οικονομία, το Marketing από Ανώτατες & Ανώτερες Σχολές. Η «τεχνογνωσία», η «ειδίκευση», η «εμπειρία» ,η «ποιότητα στις υπηρεσίες και τα προϊόντα» και η «συνεχής προσπάθεια» κατέταξαν σύντομα την DATUM σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες Πληροφορικής στην Δυτική Ελλάδα.

Εκπρόσωπος της εταιρίας είναι ο Γιώργος Ροκανάς, διπλωματούχος Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής από το 1986 στις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου .